Szállítás

A kiszállítás 1.190 Ft-ba kerül. 15.000 Ft felett a szállítás ingyenes.

12:00 óráig leadott megrendelésedet még aznap feladjuk a kiszállító cégnek. Ha 12:00 után rendelsz, akkor azt csak másnap tudjuk feladni. Mindig következő napi szállítással küldjük ki a csomagjainkat.

Sajnos hétköznap nem dolgoznak a futárok, így csak hétköznap tudják neked eljuttatni a csomagot.

A GLS futárszolgálat telefonon fog értesíteni a kiszállítás pontos dátumáról.

Igen, természetesen. 

Igen, a megjegyzést minden esetben elküldjük a futárnak külön-külön, hogy úgy kaphasd meg a csomagodat, ahogyan kérted. Sajnos azonban mi nem vagyunk ott a futár mellett, hogy azt be is tartsa. Ha ezzel kapcsolatban bármi negatívum ér, kérlek jelezd felénk és mi kivizsgáljuk.

Termék

Minden termékünkre 30 napos pénz visszafizetési garancia vonatkozik.

Gyémántfestő termékeink gyerekeknek, 14 éves kortól ajánlott. Ez alatt csak szülői felügyelet mellet ajánljuk gyémántfestő termékeink használatát.

Kérlek írj nekünk az info@muveszbazar.com email címre és küld el nekünk a képet a problémás termékről. Kollegáink a lehető legrövidebb idő alatt felveszik veled a kapcsolatot.

Kérjük jelezze nekünk a problémát az alábbi címen: info@muveszbazar.com. Amennyiben nem tudjuk máshogy megoldani problémáját akkor abban esetben a vásárolt terméket hiánytalanul, saját Postai költségen kell eljuttatnia az emailben kapott címre. A termék megérkezését követően azonnal visszautaljuk önnek a teljes vételárat.

Telefonszám

06-30-126-3778

Email

info@muveszbazar.com